Kids

Nieuws

Help mee op de Dag van de Duurzaamheid !

Help mee op de Dag van de Duurzaamheid !

17 september 2019 - Op 10 oktober gaan we in de bovenbouw (groepen 6, 7, 8) aandacht besteden aan de Dag van de Duurzaamheid. Dit project is een initiatief van school en een 4-tal ouders. Ter voorbereiding op deze dag krijgen leerlingen een kleine huiswerkopdracht mee. Op de dag zelf organiseren we een 10-tal workshops rondom duurzaamheidsthema’s zoals opwarming van de aarde, duurzame kleding, duurzaam voedsel, plastic afval. In de maand erna, tussen 10/10 en 11/11, gaan de leerlingen aan de slag met een zelfgekozen uitdaging om bij te dragen aan een betere wereld.

Heb je een kind in de bovenbouw en wil je ons helpen op 10 oktober van 13.00 tot 15.00 uur? Meld je dan aan bij Maurice Klaver via meklaver@yahoo.com. We hopen op veel enthousiaste reacties.

Informatie over de samenwerking en communicatie tussen school en thuis.

Informatie over de samenwerking en communicatie tussen school en thuis.

02 september 2019 - De brief met informatie kunt u hier vinden. 
Vakantie

Vakantie

22 juli 2019 - We wensen u  en de kinderen een heel fijne zomervakantie!
Emmaüs in Transitie

Emmaüs in Transitie

22 februari 2019 - Wij zijn als Emmaüs altijd in ontwikkeling.

Sinds dit schooljaar (2018-2019) doen wij mee aan de teammaster 3TO https://www.hsleiden.nl/opleiden/opleidingen/teammaster-transitie-in-onderwijs-met-technologie/index 

 

Wij willen met onze kinderen, teamleden en ouders een transitie doormaken naar toekomstgericht onderwijs.

U leest hier meer over in onze nieuwsbrieven en wij zullen u ook op andere manieren gaan betrekken. Dinsdag 14 mei zal er een informatieavond zijn, u komt toch ook?

Broodje Emmaüs 10 jaar - Feest

Broodje Emmaüs 10 jaar - Feest

27 juni 2016 - Vrijdag 24 juni is het zover! Broodje Emmaus bestaat 10 jaar.

Dit willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan en daarom geven we een klein feestje voor de kinderen van SWS Emmaus.

 

 
Lees meer ›