Kids

Nieuws

Informatie over de samenwerking en communicatie tussen school en thuis.

Informatie over de samenwerking en communicatie tussen school en thuis.

27 augustus 2018 - De brief met informatie kunt u hier vinden. 
Studiedag 23 februari

Studiedag 23 februari

16 februari 2018 - Vrijdag 23 februari hebben de leerkrachten een studiedag. De leerlingen zijn dan vrij. In de ochtend zullen we bezig zijn met visieontwikkeling. In de middag is er een presentatie van de "Londengangers" en hebben de leerkrachten de ruimte om d.m.v. de inmiddels bekende werkplaatsen diverse zaken af te stemmen en met commissies bij elkaar te zitten. 

 

Natuurlijk eindigen we met een gezellige borrel. Zo kunnen we vol (nieuwe) kennis de vakantie in. 

Bezoek van de Sint en zijn Pieten

Bezoek van de Sint en zijn Pieten

18 december 2017 - Het was de vraag of hij echt zou komen.... Meester Rick stond standby, maar gelukkig reden Sint en zijn Pieten dan niet echt ons schooltje voorbij. Op 5 december kwam de Sint met zijn Pieten op bezoek bij de Emmaüs. Een heerlijk feest in de hele school. Waar in de onderbouw elke groep een optreden heeft verzorgd voor de Sint, waren er in de bovenbouw surprises. Tot volgend jaar!
Lees meer ›
Aankondiging informatieavond werken in het onderwijs LERARENTEKORT

Aankondiging informatieavond werken in het onderwijs LERARENTEKORT

04 december 2017 - " Onderwijs iets voor jou? Kom langs en onderzoek de mogelijkheden"

 

Wellicht denk je er al een tijdje over na, past het onderwijs bij mij? Wat zijn de mogelijkheden? 
Wij helpen je graag verder. Tijdens de informatieavond op 11 december a.s. maak je kennis met dit prachtige vak en de mogelijkheden die er voor jou zijn. 
Je bent van harte welkom bij de O.G. Heldringschool, IJsvogelplein 10, 2566 VS Den Haag.

 

 

 
Lees meer ›

Doneer je schoolhek!

Doneer je schoolhek!

03 november 2017 - 

Pleegouders zijn van onschatbare waarde én heel hard nodig. Op dit moment zijn er in Nederland ruim 19.000 pleegkinderen. Soms kunnen ze tijdelijk niet thuis wonen, soms is dat voor langere tijd. 

Het aantal nieuwe pleegouders dat zich aanmeldt daalt, terwijl we voor veel kinderen op zoek zijn naar een pleeggezin. In de landelijke Week van de Pleegzorg (1-8 nov) is Jeugdformaat daarom gestart met een nieuwe wervingsactie: Doneer je schoolhek en help mee bij het vinden van nieuwe pleegouders!

De Emmaüs doet natuurlijk mee met dit initiatief. Daarnaast maken de groepen 8 deel uit van het project 'pleegkind voor 1 dag'. Zie de groepspagina's van groep 8 voor meer informatie. 
Lees meer ›

Verjaardagskalender 2017 - 2018

03 oktober 2017 - Hier kunt u de nieuwe verjaardagskalender downloaden.
Koningsspelen

Koningsspelen

02 mei 2017 - Wat een heerlijke dag hebben we gehad! Het weer heeft goed meegewerkt maar zeker ook al die ouders en vrijwilligers die ons geholpen hebben. Dank daarvoor. Hieronder de link naar de prachtige foto's. Met dank aan Marcel Roos.  https://www.flickr.com/photos/roosphotos/albums/72157679637858684
Broodje Emmaüs 10 jaar - Feest

Broodje Emmaüs 10 jaar - Feest

27 juni 2016 - Vrijdag 24 juni is het zover! Broodje Emmaus bestaat 10 jaar.

Dit willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan en daarom geven we een klein feestje voor de kinderen van SWS Emmaus.

 

 
Lees meer ›