Overblijf - Broodje Emmaüs

Overblijfstichting Broodje Emmaus.

Tussenschoolse opvang  (Overblijven)

Overblijfstichting Broodje Emmaüs verzorgt al ruim 10 jaar de overblijf op school voor alle kinderen die vast of incidenteel overblijven. Broodje Emmaüs bestaat voor 100% uit vrijwilligers die zich gedurende het hele schooljaar inzetten voor een plezierige en veilige overblijf voor zowel kinderen als overblijfouders.
Voor het aanmelden van de overblijf voor uw kind maakt Broodje Emmaüs gebruik van het online administratiesysteem TSO-ASSISTENT. Wilt u gebruikmaken van de overblijfmogelijkheden op school, vast of incidenteel? Dan dient u zich eenmalig als ouder te registreren in het systeem. Daarna kunt u in een keer voor het hele schooljaar de overblijfdagen reserveren. Tot 11.00 uur op de dag zelf kunt u wijzigingen doorvoeren. De kosten bedragen € 1,20 per overblijfbeurt. Alleen de dagen dat uw kind daadwerkelijk overblijft, worden in rekening gebracht. U betaalt maandelijks achteraf, via automatische incasso.

 

Minimaal twee weken voor de eerste overblijfdag van uw kind stuurt u een e-mail aan broodjeemmaus@gmail.com. U ontvangt dan de benodigde codes en instructie om u te registreren in TSO-ASSISTENT.

Als uw kind gebruikmaakt van de overblijfmogelijkheid bent u verplicht om 3-4 keer per jaar als overblijfouder te assisteren. U kunt hiervoor voorkeursdagen opgeven. U kunt zich natuurlijk ook aanmelden als vaste overblijfouder!

Voor meer informatie: www.broodjeemmaus.nl 

Op deze website: Overblijf / Broodje Emmaüs

 

Telefoonnummers

Voor elke dag dat er overblijf wordt georganiseerd is een coördinator aanwezig. De coördinator is op de dag zelf telefonisch of via whatsapp bereikbaar van 8.00 tot 11.00 uur:

maandag 06-42529614
dinsdag 06-42529615
donderdag 06-42529616
vrijdag 06-42529617

 

Uw vragen kunt u ook e-mailen naar broodjeemmaus@gmail.com.

 

Wij heten u en uw kind(eren) graag van harte welkom!

 

Overblijfstichting Broodje Emmaüs      

       Voor ouders. Door ouders.