Nieuwsbrief 2024-2025 nr. 4 (11-10-2024)

Inhoudsopgave:

 

1. Jaarverslag MR

2. Kleuterplein

3. Diverse mededelingen school

4. Boekenmarkt

5. Scouting 

6. Uitnodiging Parochie



     Jaarverslag 2023-2024 MR

    Vanuit de MR is het jaarverslag gepubliceerd op de website. Als u klikt op Jaarverslag-Medezeggenschapsraad-schooljaar-2023-2024.pdf (swsemmaus.nl) , dan komt u meteen bij het juiste document terecht. 
    
 
     Kleuterplein

    Zeker als u ouder bent van een kind uit een van onze kleutergroepen, dan is het u zeker opgevallen. Het kleuterplein is 'vies’ door al het zand dat er ligt en ook qua speelmogelijkheden hebben we enkele ‘apparaten’ weg moeten laten halen in het kader van veiligheid. Zeker als het regent is het hele plein een modderpoel. 
    
 
     Diverse korte mededelingen vanuit de school

    Ouderbijdrage 

Gisteren ontving u een bericht via Social Schools als aankondiging voor het betalen van de vrijwillige ouderbijdrage. In dat bericht hebben we vervelend genoeg het verkeerde bedrag aangegeven. Met de MR was namelijk afgesproken dat het bedrag € 65,00 zou zijn, maar wij hebben € 62,50 vermeld in het bericht van gisteren. We gaan dat verder niet herstellen, we nemen dit verschil als school voor onze rekening. Mocht u toch dat verschil over willen maken, dan is het rekeningnummer van onze ouderraad: NL77ABNA0883063506 t.n.v. Lucas Onderwijs. 

 

 

    
 
     Boekenmarkt

    De boekenmarkt was weer een groot succes! Kinderen en ouders verkochten boeken van thuis en er werd flink verkocht! Het verdiende geld werd soms meteen weer uitgegeven aan nieuwe boeken. Ontzettend leuk om zo een boek een tweede leven te geven. Op naar volgend jaar! 
    
 
     Scoutinggroep Satoko Kitahara 

    Misschien heb je al eens gehoord van meisjesscouting Satoko Kitahara. 

Een watergroep met alleen maar meisjes vlakbij the Mall. Je kunt bij onze scoutinggroep leren kanoën en zeilen op de Kaag. We organiseren leuke, sportieve en actieve opkomsten. We zijn op zoek naar meiden tussen de 7 en 11 jaar die mee op avontuur willen gaan! 

  

 

    
 
     Uitnodiging Parochie

De Parochie van de HH Maria en en Jozef nodigt de kinderen uit voor een Kinderwoorddienst aanstaande zondag.
    
 

Agenda

Bekijk de agenda op de website ›


RK-PC Samenwerkingsschool Emmaüs

Leenkamp 15
2264 KW Leidschendam

Telefoon: 070-3278018
info@emmaus.lucasonderwijs.nl

Bij Team vindt u alle personeelsleden