Nieuwsbrief 2024-2025 nr. 2 (06-09-2024)

Inhoudsopgave:

 

1. Studie-tweedaagse

2. Schoolfotograaf

3. Overleven in de jungle

4. Wonderlijke Wereld van de Fonkellampen

5. Bericht van Broodje Emmaüs

6. Activiteiten kerken Leidschendam

7. Typecursus



     Studie-tweedaagse

    Op maandag 23 en dinsdag 24 september zijn de kinderen vrij. Alle medewerkers van onze school hebben dan een studie-tweedaagse in Wateringen. Aangezien het programma nog een beetje geheim is, zullen we er na afloop verslag over doen. 
    
 
     Schoolfotograaf

    Op donderdag 26 en vrijdag 27 september krijgen we op school bezoek van de schoolfotograaf. Exacte tijden volgen nog, maar dan kunt u er alvast rekening mee houden en alvast een afspraak maken bij de kapper ;-). 
    
 
     Overleven in de Jungle 

    Vandaag hebben de kinderen van de groepen 8 in prachtig weer ‘Overleefd in de Jungle'. Op het terrein van scoutinggroep Damherten was een heel spelletjescircuit uitgezet, waaronder bijvoorbeeld een heuse survivalbaan. Met die spellen konden ze punten scoren en met die punten konden ze hun lunch bij elkaar verdienen. 

 

    
 
     Wonderlijke Wereld van de Fonkellampen

    Binnenkort komt bij ons op school tijdelijk een gedeelte van de expositie van Wonderlijke Wereld van de Fonkellampen te hangen. De expositie bestaat uit schilderijtjes, waarin uitspraken van kinderen zijn weergegeven.
    
 
     Bericht van Broodje Emmaüs

    Beste ouders, 

 

Ook het overblijven is weer gestart.

 

Wij zijn blij met de grote groep ouders die ons dit jaar vast willen komen helpen. 

Dank voor jullie inzet!  

 

Helaas zijn er ook groepen die geen of weinig overblijfouders hebben. 

    
 
     Activiteiten kerken Leidschendam 

    Hierbij een overzicht van de verschillende activiteiten die de komende weken zullen plaatsvinden in de Kruisheuvelkerk (Protestantse kerk) en de Parochie HH. Maria en Jozef (Katholieke kerk). 
    
 
     Typecursus

    Onze leerlingen maken nu, maar zeker ook straks op de middelbare school steeds vaker gebruik van de computer. Leren typen met tien vingers zonder naar het toetsenbord te kijken vinden wij een belangrijke vaardigheid om aan te leren. Om die reden bieden wij onze leerlingen de mogelijkheid aan na schooltijd een typecursus van de Typetuin te volgen.  
    
 

Agenda

Bekijk de agenda op de website ›


RK-PC Samenwerkingsschool Emmaüs

Leenkamp 15
2264 KW Leidschendam

Telefoon: 070-3278018
info@emmaus.lucasonderwijs.nl

Bij Team vindt u alle personeelsleden