Kinderraad

Onder leiding van juf Sophie en juf Mariska is er in januari 2018 een Kinderraad geformeerd met kinderen uit de groepen 5 t/m 8.
In de kinderraad kunnen allerlei onderwerpen besproken worden.

Tijdens hun eerste vergadering hebben zij gesproken over de overblijf, het gebruik van het stilteloklaal en over afvalscheiden.

Op de agenda van 2 februari stond o.a. de speel-o-theek en een discussie over de sloffen in de klas.

Kortom allerlei zaken die de school en met name de kinderen aangaan.

De leden van de kinderraad dragen de onderwerpen zelf aan, maar krijgen ook input van de kinderen uit de groep die zij vertegenwoordigen. Alle kinderen kunnen ideeën en onderwerpen aandragen via de Kinderraadbrievenbus!

Heeft u als ouder iets voor de Kinderraad dan kunt u altijd één van de leden aanschieten:

Fije de Vries           groep 5JM

Aidan Krijger          groep 5SD

Teun Sander          groep 6R

Nina Vreuls            groep 6MT

Aaron Crooijmans  groep 7L

Jorg Hiemstra        groep 8JP

Niene de Groot      groep 8SJ

Zij zullen het aangedragen onderwerp dan inbrengen in de Kinderraad opdat het op onze school nog beter gaat!