Kids

Groep 8 Rick / Meike

Beste ouders en leerlingen, 

 

Welkom op de groepspagina van groep 8RM. 

 

Voor korte mededelingen (huisarts, tandarts ed) of het maken van een afspraak zijn wij te bereiken via de mail. 

 

Rick: rvdhulst@emmaus.lucasonderwijs.nl (ma t/m vr)

Meike: moldeweghuis@emmaus.lucasonderwijs.nl (do & vr een dagdeel)

 

Wij kijken uit om er heel mooi, gezellig, leerzaam en onvergetelijk laatste jaar op de Emmaüs met elkaar van te gaan maken! 

 

 

BERICHTEN

16 dec 2020 - digitaal lesgeven
Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

 

Inmiddels hebben wij te horen gekregen dat wij na de kerstvakantie verder gaan met digitaal lesgeven. Dit is even schakelen, maar dit hebben wij ook zo weer geregeld!

Wij willen dat de leerlingen elke dag om 9.00 uur klaar zitten achter een computer/chromebook of ander device waarmee ze kunnen werken. Wij bellen elke dag om 9.00 uur met z'n allen in op teams om het regelmaat erin te houden voor iedereen en het contact zo goed mogelijk te houden.

 

We gaan op 4 januari werken met een dagplanning (deze kan uw zoon of dochter vinden op bordfolio). Hiermee gaan we gezamenlijk starten met eventuele instructies die op die dag nodig zijn en daarna gaan zij zelfstandig verder. Als blijkt dat uw zoon/dochter klaar is voor die dag, heeft hij/zij de rest van de dag vrij.

Mochten zij nog hulp nodig hebben dan zijn dit de momenten wanneer ze bij welke leerkrachten terecht kunnen. Ze hebben onze nummer en kunnen ons dan een appje sturen.

Maandag
9.00 - 12.00 uur Rick Nicole Melissa
13.00 - 15.00 uur Rick Silvy Melissa

dinsdag
9.00 - 12.00 uur Rick Nicole Melissa
13.00 - 15.00 uur Rick Silvy Melissa

woensdag
9.00 - 12.00 uur Rick Nicole

donderdag
9.00 - 12.00 uur Rick Silvy
13.00 - 15.00 uur Rick Silvy

vrijdag
9.00 - 12.00 uur Meike Silvy
13.00 - 15.00 uur Rick Silvy

 

Met vriendelijke groet,
De leerkrachten van groep 8


11 dec 2020 - Overzicht open dagen middelbare scholen
Na de bekendmaking van het definitieve advies staat de komende periode in het teken van de aanmelding op de middelbare school. Sommige kinderen weten al heel goed waar zij volgend jaar op school willen zitten en voor anderen is het nog onduidelijk.
Tijdens de adviesgesprekken hebben wij meerdere vragen gekregen over de open dagen en hoe deze vorm worden gegeven in deze onzekere tijden. Via onderstaande link kunt u een overzicht vinden van de informatiemomenten en open dagen in onze regio. Hierbij staan alleen de scholen die vallen onder de regio Den Haag. Daarnaast is het handig om de websites van de scholen in de gaten te houden.

https://scholenwijzer.denhaag.nl/overzichten/opendagen-table

29 sep 2020 - Start groep 8
Preview foto De start van het schooljaar hebben we gehad. We hebben hierbij al wat lessen samen gedaan met de beide groepen 8. We hebben al een keer met de twee groepen een spel gedaan bij Rozenrust. We doen de gymlessen vaak gemengd en ook bij de instructies zien we dat de kinderen door elkaar gaan zitten. 

 

We zijn gestart met het het werken met een weekplanning, waarbij de kinderen zelf moeten plannen wanneer ze welke werk doen en of ze wel of niet kiezen voor een instructie. We zijn hier met z'n allen in aan het leren.