Groep 8 Nicole / Silvy

BERICHTEN

29 nov 2019 - Corbulo Vliegtuigles
Preview foto Op vrijdag 29 november kwamen er twee leraren van het Corbulo College een les geven over vliegtuigen waarbij wij ook zelf een vliegtuig gingen maken. Een erg geslaagde middag en mooie vliegtuigen als resultaat.

19 nov 2019 - Sinterklaas tekenen
Preview foto Een gezellige middag in groep 8 NS. Helaas is juf Marja afwezig, maar toch gaan we lekker tekenen. En natuurlijk iets wat met Sinterklaas en Zwarte Piet te maken heeft. 

19 nov 2019 - Huiswerk
Preview foto In groep 8 wordt er hard gewerkt aan het huiswerk. Dit is meer dan vorig jaar, maar zeker een goede opstap naar het Voortgezet onderwijs. Soms is het leerwerk, soms maakwerk...... en soms iets creatiefs. Kijk maar!

13 sep 2019 - Slootjesexcursie
Preview foto Vandaag hadden wij een slootjesexcrusie. Waarbij we met schepnetjes op zoek gingen naar beestjes. Met testen moesten kijken wat de kwaliteit van het water was. Een leuke/leerzame ochtend. Waarbij we aan het einde nog even moesten 'hengelen' naar een thermometer die was losgeraakt. Met de goede samenwerking van een aantal kinderen is dit gelukt! Wat een toppers!

04 sep 2019 - Start groep 8
Op maandag zijn we gestart in groep 8. Het begin is veelbelovend voor een leuk, gezellig en leerzaam jaar. 

 

We hebben er zin in!

 

Juf Nicole en Juf Silvy