Kids

Groep 8 Nicole / Maggie

BERICHTEN

03 apr 2019 - Escher Museum
Preview foto Op dinsdag 2 april zijn wij met de groep naar het Escher museum geweest. Wat een mooie schilderijen hingen daar. We hebben geleerd over metamorfose en oneindigheid in zijn werken.

01 apr 2019 - Les geven bij de kleuters
Preview foto  

Vanaf vandaag gaan er regelmatig groepjes van 2 of 3 leerlingen uit de groepen 8 les geven bij de andere groepen. Dit zijn lessen van 'digi-doener'. Vandaag hadden Daan en Valentijn de aftrap en wat deden ze dit goed!


04 feb 2019 - Presentatie Historische figuren
Preview foto De afgelopen week en de komende weken brengen ons dagelijks een aantal bekende historische figuren ons een bezoek. De leerlingen bereiden een presentatie voor van een historisch persoon naar keuze.

 

Neil Armstrong is al langsgekomen, André Hazes heeft een bezoekje gebracht. Ik ben benieuwd wie er nog meer allemaal langskomen!


25 jan 2019 - Schaatsen groepen 8
Preview foto Op 25 januari zijn de groepen 8 gezellig gaan schaatsen bij Ice Paradise.

Het was een gezellige ochtend!


09 jan 2019 - Sinterklaas
Preview foto Op 5 december hebben wij met z'n allen een gezellige Sinterklaasochtend gehad met prachtige gedichten, surprises en cadeaus!
Downloads:
Sint-4.jpg
Sint-1.jpg
Sint-2.jpg

09 jan 2019 - Documentaire maken/bekijken
Preview foto Als huiswerk hadden de leerlingen de opdracht gekregen om met een groepje een documentaire te maken over een zelf gekozen onderwerp. Op 30 november hebben wij met de groepen 8 deze allemaal bekeken. Wat een gave resultaten!

05 okt 2018 - Raketles Corbulo
Preview foto Op vrijdag 5 oktober hadden wij een gastles van docenten van het Corbulo.

We gingen in groepjes van 2 of 3 een raket maken. Deze mochten wij lanceren op het veld naast de school! Een onwijs leuke les!


21 sep 2018 - Bezoek aan de Molen
Preview foto Op donderdag 20 september zijn we met juf Maggie naar de molen in Voorburg gegaan. Hierbij wat foto's van deze gezellige ochtend