Kids

Groep 5 Jenny/Marianne

Afbeeldingsresultaat voor animated gif welkom

BERICHTEN

20 jan 2019 - Schaatsen
Preview foto Maandag 20 januari zijn we met de groep gaan schaatsen bijnden Volle Maan. De kinderen konden het goed, ondanks dat er zo weinig ijs is in Nederland. Het was een leuke middag. De foto's zijn er het bewijs van.

06 jan 2019 - Kerst 2018
Preview foto Donderdagavond 20 december hebben we een sfeervolle maaltijd met elkaar gevierd. Er waren weer heerlijke gerechten gemaakt. Tussendoor hebben we naar muziek geluisterd, een kaarsenspel gedaan en zijn er gedichtjes voorgedragen. Het was een fijne avond.

09 dec 2018 - Op bezoek bij de Sint en opdrachten doen in de klas!
Preview foto Op 5 december hebben we spelletjes gedaan in de klas, maar we zijn ook op bezoek geweest bij de Sint en zijn Pieten in het theater. Sommige kinderen moesten bij de Sint komen en we hebben met z'n allen een dans laten zien. Het was een gezellige ochtend!!

02 dec 2018 - Sint hoeken en groepen groep 5JM
Preview foto Als de sint in het land is dan vinden de juffen en de kinderen het leuk om hoeken en groepen te doen. De kinderen knutselen, lezen, spelen een toneelstukje en werken met de kralenplank.

02 dec 2018 - Spel zonder grenzen groep 5JM
Preview foto Begin dit schooljaar hebben de kinderen elkaar beter leren kennen door het spel "Spel zonder grenzen". De kinderen moesten allerlei opdrachten doen. Het ging er vooral om om dingen samen te doen. Wij denken dat het spel er mede toe bijgedragen heeft aan de leuke klas die het nu geworden is. Er zijn veel nieuwe vriendschappen ontstaan en de kinderen zijn er voor elkaar.