Kids

Groep 4 Marijke/Karen

BERICHTEN

29 mrt 2018 - Vrolijk Pasen
Preview foto We beginnen de Paasviering in de kerk met een bijzonder mooie viering. Juf Mariska vertelt mooie verhalen en vijf kinderen uit onze groep -Jamie, Robine, Isabella, Lotte en Mina- zorgen voor de gebeden.

Terug op school wacht ons een lekker Paasontbijt. De rest van de dag is vooral een ontspannen en gezellig samenzijn. 


28 mrt 2018 - Afscheid meester Joost
Preview foto Vandaag neemt meester Joost afscheid van onze groep, morgen vertrekt hij, na zeven maanden Emmaüs, terug naar de baan bij de KLM waar uiteindelijk toch zijn hart ligt. Wij verliezen hiermee een leuke meester en een fijne collega...

22 feb 2018 - Samen spelen
Preview foto Het is bijna voorjaarsvakantie en dan is er weer een periode van hard werken en veel leren voorbij. Het laatste half uurtje gaan we lekker met elkaar spelen.

09 feb 2018 - Carnaval
Preview foto Vrijdag 9 februari vieren wij carnaval. 's Morgens komen alle kinderen verkleed naar school en zij brengen de ochtend door met allerlei leuke activiteiten/spelletjes die door de hele school georganiseerd zijn. Natuurlijk zijn er ook optredens door kinderen uit alle groepen. Onze act, door Sarah, Noor en Jasmijn, krijgt de 2e prijs. Goed gedaan meiden!

01 feb 2018 - Voorleesontbijt
Preview foto Op donderdagochtend 1 februari mogen we allemaal in pyjama naar school komen. Ook mogen we een lekker dekentje en een knuffel meenemen. Onder het genot van een krentebolletje of een eierkoek, nestelen we ons in het theater waar meester Joost Heemskerk ons voorleest.

26 jan 2018 - Techniekles
Preview foto Juf Toos komt vanmiddag bij ons in de klas en zij vertelt ons vanalles over optische illusie... Leuk! We zijn met ons allen heel enthousiast: we zien dingen niet, we zien dingen anders en we snappen er soms helemaal niets van... Het is ronduit bedrog! We gelove onze ogen niet. Met wat simpele materialen doen we leuke tucjes...

26 jan 2018 - Jazz4kids
Preview foto Vanmorgen gaan wij met enkele groepen naar ons nieuwe schooltheater waar we een muziekvoorstelling krijgen om kennis te maken met de jazz muziek. Genieten... Helemaal goed!

15 jan 2018 - Schaatsen
Preview foto Meester Maarten heeft het weer georganiseerd! Wij mogen met de groepen 4 lekker een uurtje schaatsen op de ijsbaan bij de Volle Maan. Het was weer heerlijk; we hebben genoten! Met dank aan de moeders en oma's die voor het vervoer hebben gezorgd.

21 dec 2017 - kerstfeest 2017
Preview foto Ruim anderhalve week hebben we gewerkt aan versieringen in de klas voor het kerstfeest. De klas ziet er sfeervol uit en het feest wordt een mooi, gezellig feest. We beginnen in de ochtenduren met een prachtige viering in de kerk en eindigen de dag met een heerlijk kerstdiner.

14 dec 2017 - Gemeentemuseum
Preview foto Op 14 december gaan we met onze groep naar het Gemeentemuseum in Den Haag. We worden opgehaald door een luxe reisbus. In het museum gaan we -met knapzak- in twee groepen op zoek naar het gouden fantasie-ei, dat verdwenen is. En wat is een museum zonder fantasie? We komen op onze tocht allerlei mooie, bijzondere dingen tegen. Gelukkig vinden allebei de groepen uiteindelijk het ei terug.

29 nov 2017 - Pietenspel
Preview foto Op woensdag 29 november hebben we met de drie groepen 4 een gezellige spelletjesochtend. Er zijn allerlei "Sint en Pieten" activiteiten waaruit de kinderen vrij kunnen kiezen. Mede dankzij de hulp van heel veel mama's en papa's kijken we terug op een heel leuke, ontspannen ochtend.

23 nov 2017 - Rommelpiet
Preview foto Zoals elk jaar is ook dit jaar de Rommelpiet weer bij ons op school geweest... Wat een bende was het weer! 

10 nov 2017 - Rekenen is meten en weten.
Preview foto Tijdens de rekenles gaan we aan de slag met meten... Wat is (ongeveer) een meter? Vooral veel uitproberen, leg de lat (of het touwtje) er langs...

12 okt 2017 - Lekker lezen
Preview foto Het laatste deel van de ochtend zijn papa's, mama's, opa's en oma's uitgenodigd om bij ons in de klas te komen voorlezen...

20 sep 2017 - Theatervoorstelling
Preview foto Op maandag 11 september zijn we met de groep naar het Veur theater geweest. We hebben daar een leuke voorstelling gezien over meneer Zwart en zijn buurman, meneer Witjes. Zij komen elkaar tegen op een camping in Kijkduin en ondanks alle tegenstellingen en zelf een fikse ruzie, kunnen zij het toch goed met elkaar vinden.

30 aug 2017 - verjaardagskalender
Preview foto deze verjaardagskalender heeft juf Francoise gemaakt... Hoe leuk!