Groep 4 Marijke/Karen

 

Welkom op de groepspagina van groep 4 MK. Wij zijn een groep van 26 kinderen, 17 meisjes en 9 jongens met 2 juffen. Juf Marijke is er op maandag, donderdag en vrijdagjuf Karen geeft les op dinsdag en woensdag.

BERICHTEN

05 dec 2018 - Sinterklaasfeest
Preview foto Ook dit jaar brengt Sinterklaas een bezoek aan onze school. Wij hebben de afgelopen weken de klas versierd met leuke werkjes en we hebben een Pietendans geoefend die we vandaag aan Sint en zijn Pieten laten zien. We doen deze dag allerlei leuke spelletjes in de klas en natuurlijk zien we Sinterklaas in het theater, waar het een gezellige boel is met al die Pieten.

23 nov 2018 - Spelling.
Preview foto Met spelling hebben we de volgende klanken al geoefend: eer-oor-eur, aai-ooi-oei, ng-nk en woorden die beginnen met een f of een v. Voor de juffen is het altijd leuk lezen wanneer er zelf antwoorden bedacht worden, we zien dan ook vaak dat de moeilijke woorden prachtig -maar niet volgens de regels- gespeld zijn.

22 nov 2018 - Rommelpiet
Preview foto Ook dit jaar is de Rommelpiet ons niet vergeten. Hij is langs geweest en heeft weer een enorme bende gemaakt. Ook de schoenen zijn verdwenen en van iets lekkers geen spoor... Samen ruimen we alles weer netjes op en we vinden -na lang en goed zoeken- alle schoenen terug én 26 chocolade letters.