Kids

Groep 3 Kirsten/Ingrid

Afbeeldingsresultaat voor animated gif welkom

BERICHTEN

09 okt 2018 - Naar de bieb
Preview foto We gaan op excursie naar en in de bieb. In de bieb leest de voorleesjuf een boek voor over een wolf die uit een boek kruipt en daarna op de vlucht gaat voor een poes. De wolf verstopt zich in allerlei boeken waar hij verschillende andere dieren of figuren tegenkomt. 

 

Daarna mogen wij in groepjes van twee ook op zoek naar allerlei boeken in de bieb. De IPad met code helpt ons daarbij. Uiteindelijk zetten we de gevonden boeken in onze eigen boekenkast bij de goede pictogram.

 

als laatste mogen we nog kijken hoe het gaat als je een boek inlevert.


08 okt 2018 - Wat gebeurt er allemaal in groep 3 KI?
We zijn inmiddels al aan de zevende schoolweek begonnen. We hebben al 16 klanken geleerd. Op onze groepspagina kunt u meer oefenmateriaal vinden om thuis mee aan de slag te gaan.

Ook met rekenen doen we veel. We zijn begonnen aan de bussommen, splitsen en de getallenlijn wordt steeds verder uitgebreid.  De verwerking doen we in het werkboek of in circuitvorm waarbij we allemaal spelletjes doen om onze doelen te bereiken.

Ook gaan we weleens naar buiten op zoek naar het ontbrekende cijfer of andere spelletjes.

Met schrijven zijn we heel goed alle cijfers aan het oefenen, want er wordt nog wel eens gespiegeld, dus we herhalen de cijfers groot, klein en wel een keer of 10.

 

En gelukkig is er ook nog tijd om te spelen!

 

Ons eerste optreden zit er ook al op, maar deze zullen we ook nog live aan jullie laten zien.