Groep 1-2 Nicole/Joost

Welkom op de site van de klas van Juf Nicole en meester Joost!

 

Wij gymmen op:
maandag en donderdag

 

Leerkrachten:

maandag meester Joost
dinsdag juf Nicole

woensdag juf Nicole

donderdag juf Nicole

vrijdag juf Nicole

 

 

U kunt de leerkachten bereiken op de volgende e-mailadressen:
juf Nicole: nzuijderduijn@emmaus.lucasonderwijs.nl

meester Joost: jrietbergen@emmaus.lucasonderwijs.nl

Maar loopt u gerust binnen met uw vraag vóór 08.45uur of na 15.00uur

 

De klassenouders zijn dit jaar:

- Lydia de Hoog (moeder van Brent)

- Debby Louer (moeder van Mink)

BERICHTEN

10 okt 2017 - snoephuisje Hans en Grietje
De juf had het al een beetje gezegd... maar vandaag was er een verassing tijdens het spelen en werken.
In de ochtend kregen we een hele leuke samenwerkingsopdracht: bouw het huisje van Hans en Grietje na van koekjes en botercreme. Hiervoor moesten we wel heel goed samenwerken, want anders vielen ze zo weer uit elkaar. Dat samenwerken vonden we eerst heel moeilijk, maar het is uiteindelijk in ieder groepje gelukt!
De huisjes moesten wel even de koelkast in om hard te worden voordat we ze konden versieren.
In de middag waren de huisjes hard genoeg en konden we ze mooi versieren met glazuur en snoepjes. Bij een paar werd de botercreme een beetje zacht en viel het huisje een beetje in elkaar. Maar uiteindelijk had iedereen een prachtig 'Hans en Grietje snoephuisje". 

Het allerleukste komt eigenlijk morgen! Want na een nachtje in de koelkast, gaan we ze morgen nog één keer bekijken als ze echt heel stevig zijn. En daarna is het tijd om ze heerlijk op te eten.
Wilt u de huisjes eerst nog even bekijken voordat ze in onze buiken verdwijnen? Dan mag u morgenochtend tot 08.45uur natuurlijk even binnenlopen om onze kunstwerken te bekijken!


19 sep 2017 - nieuw thema en nieuwe spelhoek
Met heel veel enthousiasme zijn we vorige week begonnen aan het nieuwe thema vervoer. Dit hebben we met zijn allen gekozen.
Het thema begint wel een beetje op het thema "vliegtuig" te lijken, want eigenlijk vinden we dat vervoersmiddel wel de interessantste! 
Daarom hebben we nu ook een nieuwe spelhoek: een vliegtuig! We spelen met veel plezier piloot, stewardes passagier en monteur. 

En, omdat je een vliegtuig alleen maar in komt met een paspoort, hebben we ook nog hele mooie paspoorts geknutseld. Wat hebben we een plezier met het nieuwe thema!