Kids

Nieuws

30 januari 2020

Vacature Intern Begeleider bovenbouw (groep 5 t/m 8)

ALTIJD AL OP DE EMMAÜS WILLEN WERKEN?

 

RK-PC SWS Emmaüs is op zoek naar nieuwe 

Intern Begeleider bovenbouw (groep 5 t/m 8)

per 1 augustus 2020 (of eerder, waar mogelijk) voor 3 dagen – 0,6375 fte

(Uitbreiding tot fulltime baan met 2 dagen als leerkracht behoort tot de mogelijkheden).


Preview foto
Ben je op zoek naar een uitdagende baan op een school die altijd in beweging is? Wil je, net als wij, werken op een school waar je trots op bent? Wil je ons onderwijs mee helpen ontwerpen en wil je werken in een team met enthousiaste mensen die elke dag op zoek zijn naar wat het beste is voor elk kind? Waar wacht je dan nog op…. Solliciteer!


WIJ ZIJN

in transitie. Op weg naar toekomstgericht onderwijs.

Vanuit onze missie: “samen lerend, ieder kind op weg naar zijn eigen top” en vanuit onze visie en waarden (zie website) zijn wij in transitie om het onderwijs écht anders vorm te geven. Wij willen vanuit gezamenlijke verantwoordelijkheid en eigenaarschap, ruimte maken voor nieuwe manieren van onderwijs, waarbij wij nog niet weten hoe dit er precies uit zal komen te zien.

We zijn “op weg naar B”. Daarom experimenteren wij nu met groepsdoorbrekend werken, thematisch werken, talentontwikkeling en digitaal portfolio en zien wij veel mogelijkheden in bijvoorbeeld spelend leren, weektaak, buitenonderwijs en flexibele plekken.

 

WIJ ZOEKEN
Een bevlogen Intern Begeleider.

Een IB-er die flexibel is en vanuit de huidige situatie met ons wil ontdekken hoe de zorg voor kinderen “in B” eruit zou kunnen zien. Een IB-er die het goede kan behouden en durft los te laten om de zorg mee te ontwikkelen in onze nieuwe manier van onderwijs. Je werkt vanuit “geluk & plezier, kindgericht, eigenaarschap, veiligheid & respect, talentontwikkeling en uniciteit” en zorgt samen met het team dat er ruimte komt om te ontwikkelen naar meer eigenaarschap en gezamenlijke verantwoordelijkheid, waarbij de invulling van de zorg, inclusief jouw taak en die van jouw collega IB-er, zal (kunnen) veranderen.

We zoeken een collega die bereid is om elke dag te leren en uit elke dag het beste te halen en als dat niet lukt, er vertrouwen in heeft, dat wat vandaag niet lukt, morgen wel zal lukken, zolang we het maar samen proberen, “we samen op weg gaan”.


DE FUNCTIE

Op Samenwerkingsschool Emmaüs werk je in een team van 48 collega’s en met veel stagiaires. Er komen elke dag rond de 560 kinderen naar onze school. In elk leerjaar zijn er nu nog twee á drie parallelklassen en we hebben zes kleutergroepen, maar zoals gezegd zou dit mee kunnen veranderen. Je werkt nauw samen met je collega's. We zijn een school die volop in ontwikkeling is en geloven in een leven lang leren. We vinden het belangrijk om de nieuwste inzichten, verkregen uit gedegen onderzoek en onze eigen experimenten, in ons onderwijs te implementeren. Zo hebben we jaren geleden al het coöperatief leren en de kanjertraining ingevoerd en daarnaast werken we op Chromebooks met Snappet in de midden- en bovenbouw. We geloven ook niet in groepsplannen, maar willen meer en meer vorm geven aan gepersonaliseerd leren dat recht doet aan elk kind.


WIJ BIEDEN

Een baan voor 3 dagen als IB-er met de mogelijkheid om hiernaast ook als leerkracht het onderwijs verder vorm te gaan geven. Ervaren collega’s, een betrokken collega IB-er en een veelzijdig, professioneel en warm team. Een school waar we met elkaar op weg zijn naar de toekomst. Wil je met ons meelopen? Mail dan voor maandag 2 maart jouw Curriculum Vitae en motivatie (op wat voor een ludieke wijze dan ook) naar jheemskerk@emmaus.lucasonderwijs.nl t.a.v. Joost Heemskerk.

 

Vóór 4 maart hoor je dan of je bent uitgenodigd voor een gesprek op dinsdag 10 maart (eind van de middag of avond).